Aktiviteter i Kaosklubben 2019

Kaosklubbens kalender

Vi opdaterer løbende siden her med årets aktiviteter i Kaosklubben.

*Kaosklubbens aktiviteter er for både medlemmer og gæster. Du bliver medlem af Kaosklubben, når du tegner et abonnement på Kaoskassen. Du er også meget velkommen uden et medlemskab (bare uden de ekstra fordele).


[Nyt afhentningssted] Vi fejrer med Jousset

Fra torsdag den 7. november kan du afhente dine Vinhacker-bestillinger (og Kaoskasser og Libre.vin-bestillinger) hos VIN på Nørrebro, som ligger på Prinsesse Charlottes Gade 45. Vi sørger for en god start ved at starte med en smagning af vinene fra Lise & Bertrand Jousset, som vores nye Nørrebro-venner allerede har kastet sig frådende over. Vi skal smage bobler + nogle af de bedre hvidvine. Hvis du bliver fristet, kan vores værter nok godt hjælpe et par flasker med dig hjem.

Tid: Torsdag den 7. november klokken 17-19 (kom når det passer dig)
Sted: Prinsesse Charlottes Gade 45, Kbh. N
Pris: Gratis


[Libre.vin] Azienda Agricola Lusenti, Emilia-Romagna

Joachim åbner 2 flasker bobler fra Azienda Agricola Lusenti i Emilia-Romagna. Lodovica og Martina Lusenti har sendt deres vine til København for at være en del af den online markedsplads Libre.vin. Nu har du altså chancen for at smage på vinene, inden du evt. lader dig friste til at handle med Lusenti.

Tid: Torsdag den 14. november klokken 16-18 (kom når det passer dig)
Sted: Vino da Tavola, Vesterbrogade 204, København
Pris: Gratis


“Ikke en vinsmagning”

Mere en hyggeaften med vin og venner. Du får ikke noget foredrag, men der skal nok blive talt om vin. Og alt muligt andet. Der er musik i højtalerne og levende lys på bordene, og du bliver ikke bedt om at tie stille, når nogen taler. Hvad vi skal smage på, finder vi ud af undervejs, men det er altid vin fra Vinhacker eller Libre.vin.

Tid: Onsdag den 20. november fra kl. 19.30 (du behøver ikke at være der på slaget – vi lukker biksen ca. 22.30-23.00)
Sted: Vino da Tavola, Vesterbrogade 204, København
Pris: 250,- (Betales ved ankomst via MobilePay)
Tilmelding: Send en sms til 51900253 eller en mail til joachim@vinhacker.dk


[Smag med vinbonden] Thomas Carsin / Clos de l’Èlu

Joachim skal en tur til Paris og har besluttet at slæbe en fransk vinbonde med hjem i flyveren. Nemlig Thomas Carsin fra Clos de l’Èlu (Anjou, Loire). Det hele er så smukt planlagt, at Thomas sender en palle vin i forvejen, så vi kan smage de nye årgange sammen inden forsalget går løs. Derudover slipper vi ham nok også løs på lageret, så han kan udvælge nogle af de ældre årgange til smagningen. Som du måske ved, smager vinene åndssvagt godt. Hver og en en!

Tid: Tirsdag den 26. november klokken kl. 18.30-20.30
Sted: Vino da Tavola, Vesterbrogade 204, København
Pris: 375,-
Billetter: Link på vej! (skriv til joachim@vinhacker.dk hvis du vil reservere pladser)


Blindsmagning

Ja, for fanden. Blindsmagning er skide sjovt!

Som deltager har du to valgmuligheder:
1) Betal 150 kr. + medbring en blinder
2) Betal 300 kr. og duk op uden vin

(Folk har forskellige midler at købe vin for. Hvis du vælger at medbringe en flaske, skal du selvfølgelig kun spendere, hvad der er rimeligt for dig.)

Vinene skal være lavet på vindruer fra én region og på én druesort. Medbring vinen grundigt indpakket i en nyvasket, uhullet tennissok med en stærk, tætsiddende elastik tæt rundt om halsen.

Der følger 5 faste spørgsmål til hver vin. Medbringer du en vin, skal du samtidig medbringe et stykke papir med titlen på vinen + 5 klare svar på spørgsmålene (papiret putter du ned i sokken sammen med vinen).

1. Land
2. Region
3. Drue
4. Fadlagring (ja/nej)
5. Natur? (ja/nej, men må også gerne springes over)

(6.) Som smager kan du smide en enkelt formodet bonus-info ind om vinen, som kan ende med at give dig sejren i tilfælde af uafgjort.

Naturvin defineres som vin lavet på økologiske eller biodynamiske druer. Produceret uden at fjerne eller tilsætte noget nævneværdigt undervejs og med ingen eller lav svovling ved aftapning.
Der er en flaske vin til aftenens vinder!
Tid: Fredag den 6. december klokken kl. 19.30-23.00
Sted: Vino da Tavola, Vesterbrogade 204, København
Pris: 150,- / 300,- (afhængig af om du medbringer en blind flaske)
Billetter:Medbring egen blinder eller lad os sørge for blinderen


[Libre.vin] Producent-præsentation

Vi smager nogle af de senest ankomne vine på Libre.vin. Følg med på Instagram og email for at se, hvad vi skal smage denne dag.

Tid: Torsdag den 12. december kl. 16-18 (kom når det passer)
Sted: Vino da Tavola, Vesterbrogade 204 – Frederiksberg
Pris: Gratis


[Åbent lager] Lagersalg / julevin / sæt-dig-ned-og-drik

Det var så hyggeligt at få besøg omkring sidste jul. Så i år udvider vi åbningstiden til to dage, finder en masse vine frem til et decideret lagersalg, skruer op for musikken og bænker dig med et glas eller fem.

Praktik:
Vi holder til i kælderen på Njalsgade 23C. Du kører ind på p-pladsen bag ved SuperBrugsen og finder 23C ved det store glasparti skråt til højre (overfor Brugsen). Gå ind i elevatoren og kør ned i kælderen. Gå ud af elevatoren og drej til venstre. Hvis du er i bil og vil parkere på SuperBrugsens p-plads, så bemærk at pladsen har sin egen p-kode (682). P-vagterne laver mange penge her, så sørg for at gemme lidt til os nede i kælderen.
Tag bare dine venner og kollegaer med!
Tid: Fredag den 13 december kl. 14-20 + lørdag d. 14. december kl. 12-17
Sted: Njalsgade 23C (kælderen), København S
Pris: Gratis

 


[Smag jule-naturvin] Cascina Roera

Cascina Roera sender altid vin til Danmark i december, og det er ikke helt tilfældigt. De kraftfulde barbera- og nebbiolovine egner sig nemlig ganske fortrinligt til kolde tider og dansk julemad. Vi satser på, at Claudio får sendt os endnu et læs, vi sammen kan varme os på, mens vi sammenligner med tidligere år og måske beslutter, at de fortjener en hovedrolle i de kommende juledage.

Tid: Torsdag den 19. december kl. 19.30-22.30
Sted: Vino da Tavola, Vesterbrogade 204 – Frederiksberg
Pris: 300,-
Billetter: Kan købes her >>